Archiefopslag Akkrum

Archiefopslag bij Akkrum huren

Uit hoeveel documenten bestaat het archief van uw organisatie momenteel? De kans is groot dat er regelmatig nieuwe stukken aan het archief moeten worden toegevoegd. Voor de meeste documenten die u als bedrijf ontvangt geldt dat u deze tenminste zeven jaar moet bewaren. Voor sommige documenten ligt die bewaartermijn nog veel hoger. In uw bedrijfspand heeft u niet altijd de ruimte om uw archief op geordende wijze te bewaren. Daar komt bij, dat u hier het risico loopt op schade aan uw archief. Denk aan een brand of bijvoorbeeld lekkage. Het zijn redenen die maken dat het huren van archiefopslag bij Akkrum het overwegen waard kan zijn. Wolthuizen Verhuizingen vertelt u er graag meer over.

Archiefcompartimenten bij archiefopslag rond Akkrum

Wolthuizen Verhuizingen biedt u lange archiefcompartimenten aan, wanneer u voor onze archiefopslag bij Akkrum kiest. Deze compartimenten hebben een lengte van 35 of 100 meter. U kunt hier tijdens kantooruren bij om uw archiefstukken op te zoeken en bijvoorbeeld tijdelijk mee te nemen naar kantoor. Nieuwe stukken hoeft u niet zelf aan uw archief toe te voegen. Wij nemen het beheer over uw documenten graag van u over, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Dat geldt ook voor het vernietigen van documenten waarvan de bewaartermijn verlopen is.

Direct archiefopslag bij Akkrum huren

Onderdeel van archief kunnen vertrouwde stukken zijn. Wolthuizen Verhuizingen werkt op geheel discrete wijze, wanneer u het beheer over uw archief aan ons uitbesteedt. Zo weet u zeker, dat deze documenten niet door anderen worden ingezien. Wilt u ook archiefopslag bij Akkrum huren? Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze werkwijze en de ruimte die we momenteel voor u beschikbaar hebben.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)