Inboedelopslag

Verhuist u naar een kleinere ruimte, is uw nieuwe woning nog niet klaar of verblijft u tijdelijk in het buitenland? Bij een gebrek aan ruimte in Friesland, biedt Wolthuizen Verhuizingen de oplossing. Wij kunnen uw inboedel veilig opslaan in een speciale loods. Ook kunnen we meubels opslaan die na brand- of blusschade zijn schoongemaakt en wachten op terugbezorging naar een nieuwe woning.

Veilige inboedelopslag in Friesland

Onze opslaghal in Heerenveen heeft vloerverwarming en is optimaal beveiligd door middel van inbraak- en brandalarminstallatie, alsook videobewaking. Tevens vindt er buiten kantooruren voortdurend controle plaats door een beveiligingsbedrijf. In onze opslaghal staat uw inboedel droog, schoon en veilig.

Voor inboedelopslag maken we gebruik van houten units van 10 kuub. U kunt uw inboedel zelf brengen tijdens onze openingstijden en in onze units plaatsen. Uiteraard kunnen wij de units ook met onze vrachtwagen voor uw deur rijden, waarbij onze verhuizers de inboedel zullen inladen. De units worden vervolgens in de opslaghal geplaatst en worden met een uniek nummer geregistreerd.

Laat uw inboedel opslaan door Wolthuizen Verhuizingen

Wilt u meer informatie over inboedelopslag of wilt u graag een offerte ontvangen? U kunt vrijblijvend contact opnemen via telefoon of email.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst