Archiefopslag

Veiligheid en ruimte besparing
Volgens de wet moeten bedrijfsarchieven minimaal 7 jaar bewaard blijven. Als ondernemer zit u daar niet om te springen, u kunt de archiefruimte wel ergens anders voor gebruiken.

Naast het feit dat een archief veel ruimte in beslag neemt, is het niet altijd even veilig om archieven te bewaren in een kantoorpand. Misschien is uw pand wel brandveilig, maar wat als er lekkage ontstaat? En is uw kantoorpand binnen net zo goed beveiligd als buiten? Niet iedere medewerker mag toegang krijgen tot vertrouwelijke documenten. Wolthuizen Verhuizingen biedt de oplossing in de vorm van archiefopslag, compleet met videobewaking.

Voor archiefbeheer en vernietiging

 

Wolthuizen Verhuizingen kan de archiefstukken bij u afhalen, maar u kunt het ook zelf aanleveren en beheren in onze archiefcompartimenten. Deze compartimenten zijn verkrijgbaar in 100 meter en in 35 meter lengte. Tijdens kantooruren zijn uw archieven bereikbaar voor u.

Naast archiefbeheer kunnen wij zorg dragen voor de vernietiging van het oude archief, zodat er weer recentere jaren kunnen worden toegevoegd. Uiteraard gaan wij discreet om met het beheer en vernietigen van archieven. Na afvoer ontvangt u – op uw verzoek – een certificaat van de vernietiging van de afgevoerde partij vertrouwelijke archiefstukken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst