Nederland

Of u nu gaat verhuizen binnen bijvoorbeeld Heerenveen, binnen de provincie Friesland of binnen Nederland, met Wolthuizen Verhuizingen kiest u voor een Erkende Verhuizer met de nodige ervaring.

Duidelijke afspraken voor een vlekkeloze verhuizing
Ons motto is al jaren ‘Afspraak is afspraak’. Een verhuizing valt of staat met communicatie en daarom zijn duidelijke afspraken van groot belang. Tijdens het bezoek van één van onze verhuisadviseurs kunt u dan ook aangeven wat u van ons verwacht. Samen met deze adviseur stelt u de verhuizing samen. Wij voeren deze vervolgens uit zoals afgesproken. Eén zorg minder in de vaak hectische tijd die aan de verhuizing voorafgaat.

Verhuizen zoals u het wilt

Verhuizen binnen Nederland met Wolthuizen Verhuizingen kan op verschillende manieren. Wij kunnen de complete verhuizing uit handen nemen, van het inpakken tot het monteren van de meubels in uw nieuwe woning. Wilt u dat we alleen uw meubels en dozen vervoeren? Geen probleem. U kunt er zelfs voor kiezen om alleen zware elementen te laten verplaatsen door ons en de rest zelf te doen. Alleen gebruik maken van onze verhuismaterialen? Ook dat is mogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst