Bedrijfsverhuizing

Omdat een bedrijfsverhuizing veel voeten in de aarde heeft is het aan te raden een verhuizer in te schakelen met ervaring. Wolthuizen Verhuizingen is als Erkend Verhuizer uw partner in deze. Wij hebben complete machineparken, magazijnen, scholencomplexen en kantoorgebouwen in Friesland en omstreken verhuisd.

Voor een goed georganiseerde bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing moet goed worden georganiseerd om ervoor te zorgen dat de juiste mensen en materialen op de juiste tijd en plaats aanwezig zijn. Om dit te realiseren wordt er voorafgaand aan de verhuizing een draaiboek opgesteld, waar het gehele verhuisproces in beschreven staat. Dit wordt uiteraard opgesteld in overleg met u.

Onze verhuizers zijn ervaren en deskundig. Zij gaan efficiënt en discreet te werk. Uw bedrijfsverhuizing is bij ons in goede, vertrouwde handen. Naast het werkelijk verhuizen kunnen wij u helpen bij de montage en demontage van bijvoorbeeld machines, bureaus en archiefkasten, het wegwerken van bedrading en het ophangen van bijvoorbeeld whiteboards en schilderijen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst