Liftservice

Als professioneel verhuisbedrijf kan Wolthuizen Verhuizingen meerdere alternatieven bieden om (een deel van) uw inboedel op een etage te krijgen. Wij bieden voor elke situatie een oplossing door te werken met verschillende soorten liften:

Verhuislift
In een krappe ruimte of inpandige ruimte kunnen wij een opbouwlift installeren om de inboedel te verplaatsen. Is het balkon of raam beter bereikbaar? Dan biedt een motorlift meer voordelen.

Opbouwlift
De opbouwlift kan worden toegepast op een brede trap. Ook als het alleen gaat om een zware wasmachine of een piano kunnen we de opbouwlift inzetten voor u. De opbouwlift reikt tot de vijfde etage en heeft een maximale lengte van 18 meter. Deze lift kan in een krappe ruimte worden opgebouwd.

Motorlift
De motorlift kan, in tegenstelling tot de opbouwlift, in een handomdraai worden geplaatst door één persoon. Deze lift wordt als een kar achter een voertuig vervoerd en geplaatst.

Portaallift
Twee van onze vrachtwagens zijn voorzien van zogenaamde portaalliften. Deze liften reiken tot circa 6 meter boven straatniveau. Deze liften zijn ideaal voor het van boven halen of naar boven brengen van zware stukken zoals een piano of wasmachine.

Elektrische traploper
De elektrische traploper kan worden toegepast op nagenoeg alle rechte trappen. Met één druk op de knop ‘loopt’ deze met het desbetreffende meubel of apparaat (bijvoorbeeld machine, kopieerapparaat of piano) de trap op of af. Maximaal gewicht bij de elektrische traploper is 310 kilogram.

Takelen
Een bewerkelijker alternatief is ten slotte het ‘ouderwets’ takelen. Ook hiervoor hebben wij alle materialen in huis.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst