Archiefopslag Drachten

Bespaar tijd met het huren van archiefopslag bij Drachten

Het huren van archiefopslag bij Drachten via Wolthuizen Verhuizingen kan u verschillende voordelen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan de tijd die het u bespaart, wanneer u nieuwe documenten niet zelf aan uw archief hoeft toe te voegen. U stuurt ze rechtstreeks naar ons, waarna wij ze op de juiste plek aan uw administratie toevoegen! Vanzelfsprekend kunt u de archiefstukken uit uw archief op ieder moment opvragen. Volgens de wet moeten archiefstukken van bedrijven minimaal zeven jaar bewaard blijven. Het is om deze reden cruciaal, dat u het archief op een correcte wijze inricht.

Archiefopslag bij Drachten in een veilige ruimte

Niet alleen het feit dat uw archief extern beheerd wordt kan het huren van archiefopslag bij Drachten interessant maken. Denk ook aan het feit dat we u een veilige ruimte aanbieden om uw stukken te bewaren. Mogelijk heeft u een dergelijke ruimte niet in uw eigen bedrijfspand. In onze opslagruimtes letten we niet alleen sterk op de beveiliging hiervan. Ook doen we er alles aan, om de klimatologische omstandigheden te optimaliseren. Het voorkomt dat uw archiefstukken als gevolg van een te hoge luchtvochtigheid beschadigd kunnen raken.

Meer informatie over onze archiefopslag bij Drachten

Bent u benieuwd wat Wolthuizen Verhuizingen voor u kan betekenen op het gebied van archiefopslag bij Drachten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! We voorzien u graag van persoonlijk advies over de mogelijkheden die u heeft. Naast archiefopslag is ook inboedelopslag een van de diensten die we u aan kunnen bieden. Ideaal, wanneer u binnenkort verhuist of aan een verbouwing van uw woning begint.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)