Archiefopslag Friesland

Overweeg ook eens het huren van archiefopslag in Friesland

Binnen een woning of bedrijfspand is de opslagruimte vaak beperkt. Om toch voldoende ruimte te houden voor de meest kritische elementen van uw inboedel, kan het slim zijn om uw archiefstukken elders op te slaan. Kies bijvoorbeeld voor de archiefopslag in Friesland die Wolthuizen Verhuizingen B.V. u biedt. Niet alleen bespaart u hiermee ruimte in uw eigen pand! Ook bent u ervan verzekerd dat de archiefstukken in een veilige ruimte worden opgeslagen, wat de kans op diefstal minimaliseert. Daarbij is veel aandacht besteed aan de klimatologische omstandigheden in onze archiefopslag. Vochtschade aan archiefstukken kan zo voorkomen worden.

Mogelijkheden bij archiefopslag in Friesland

Wanneer u voor de huur van archiefopslag in Friesland kiest bij Wolthuizen Verhuizingen B.V. bieden we u verschillende mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit het laten afhalen van uw archiefstukken en het bezorgen hiervan. Door de archiefstukken op te laten halen, heeft u zelf geen omkijken meer naar het beheer hiervan. Wij zorgen dat de nieuwe stukken op de juiste plek aan uw archief worden toegevoegd. Daarbij heeft u de keuze uit twee formaten ruimtes voor archiefstukken. Kies voor een compartiment met een lengte van maar liefst 100 meter, of voor een kleinere ruimte met een lengte van 35 meter.

Archiefopslag in Friesland reserveren voor uw archiefstukken

Wilt u ook niet langer verantwoordelijk zijn voor het opslaan van uw archiefstukken? Kies voor de archiefopslag in Friesland van Wolthuizen Verhuizingen B.V.! Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u direct een opslagruimte wilt huren. Ook wanneer u meer informatie wenst, staan we u graag te woord. Zoekt u een ruimte voor meubels? Kies in dat geval voor onze grotere meubelopslag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)