Archiefopslag Gorredijk

Huren van archiefopslag bij Gorredijk

Zowel voor zakelijke partijen, als voor particulieren kan het huren van archiefopslag bij Gorredijk het overwegen waard zijn. U heeft thuis of binnen uw bedrijfspand niet altijd de ruimte voor de ordners met dergelijke stukken. Daarbij geldt dat archiefstukken over het algemeen minimaal zeven jaar bewaard moeten worden. Voor sommige stukken geldt zelfs een aanzienlijk langere bewaartermijn. Wolthuizen Verhuizingen biedt u graag archiefopslag bij Gorredijk aan. Onze opslagruimte is goed beveiligd en droog. Er is aandacht besteed aan de klimatologische omstandigheden in deze ruimte, om schade aan uw documenten te voorkomen.

Beheer bij archiefopslag rond Gorredijk

Wanneer u voor het huren van onze archiefopslag bij Gorredijk kiest, kunt u dit combineren met het laten beheren van uw archiefstukken. Het beheer vindt op geheel discrete wijze plaats. We kunnen nieuwe stukken voor uw archief bij u afhalen, maar u mag deze ook zelf aanleveren. Onze medewerkers zorgen er vervolgens voor, dat de stukken op de juiste plek aan onze archiefcompartimenten worden toegevoegd. Wist u dat deze compartimenten een lengte van 35 of zelfs 100 meter hebben? De keuze is hierbij afhankelijk van het aantal documenten in uw archief. U kunt archiefstukken tijdens kantooruren altijd komen bekijken.

Meer informatie over archiefopslag bij Gorredijk

Wilt u meer weten over onze archiefopslag bij Gorredijk, of bent u benieuwd op welke wijze we uw stukken beheren? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden die we u aanbieden. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw organisatie. Zodanig, dat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar uw archief. Wist u dat u ook voor het vernietigen van stukken na het verlopen van de bewaartermijn op ons mag rekenen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)