Archiefopslag Grou

Aanbieder van archiefopslag rond Grou

Wist u dat organisaties in veel gevallen verplicht zijn hun administratie tenminste zeven jaar te bewaren? In sommige gevallen is deze bewaartermijn langer, afhankelijk van de aard van de documenten. Als ondernemer wilt u er zo min mogelijk ruimte voor gebruiken; daarbij is het niet altijd prettig uw complete archief binnen uw pand te bewaren. Denk aan het risico op brand of bijvoorbeeld inbraak. Wolthuizen Verhuizingen biedt u graag een passende oplossing aan, met onze archiefopslag bij Grou. Hier bieden we u de ruimte om uw archiefstukken te bewaren en tijdig te laten vernietigen. Heeft u het huren van archiefopslag bij Grou al eens overwogen?

Mogelijkheden bij huren archiefopslag rond Grou

Bij het huren van archiefopslag rond Grou bieden we u verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we nieuwe archiefwaardige documenten bij uw organisatie ophalen, om deze vervolgens geheel discreet op de juiste plek aan uw archief toe te voegen. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar het beheer over uw archief. Datzelfde geldt voor het vernietigen van documenten, waarvan de bewaartermijn verstreken is. Dit doen we logischerwijs nooit zonder uw toestemming. U ontvangt indien gewenst een certificaat van vernietiging, wanneer delen van uw archief vernietigd zijn.

Veilige archiefopslag bij Grou

U wilt voorkomen dat onbevoegde personen toegang hebben tot uw archiefstukken; er kunnen geheime documenten tussen zitten. Wolthuizen Verhuizingen biedt u een veilige archiefopslag bij Grou aan. Niet alleen is veel aandacht besteed aan de beveiliging van het pand; ook is rekening gehouden met de ideale klimatologische omstandigheden voor uw archiefstukken. Op deze manier wordt zowel diefstal, als schade aan de documenten voorkomen. Neem eens contact op, zodat we met u mee kunnen denken over de beste manier van het opslaan van uw documenten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)