Archiefopslag Joure

Archiefopslag bij Joure huren via Wolthuizen Verhuizingen

Hoe heeft u uw bedrijfsarchief momenteel ingericht? Het is voor bedrijven verplicht om hun archiefstukken minimaal zeven jaar te bewaren. Niet ieder bedrijf heeft de ruimte om alle stukken in een eigen kantoor op te slaan. Daarbij loopt u het risico de stukken te verliezen als gevolg van een brand of vochtschade. Wolthuizen Verhuizingen biedt u graag een oplossing! Onze archiefopslag bij Joure bevindt zich in een goed beveiligde opslagruimte, waarbinnen aandacht besteed is aan de klimatologische omstandigheden. Het risico op vochtschade of diefstal is hierdoor minimaal. We vertellen u graag meer over onze archiefopslag bij Joure.

Naast archiefopslag bij Joure ook beheerservice

Niet alleen bieden we u de mogelijkheid om stukken in onze archiefopslag bij Joure te laten beweren. Ook kunnen we het archief van uw onderneming of organisatie voor u beheren. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en kunt u zich blijven focussen op de zaken die er echt toedoen in uw bedrijf. Wij zorgen dat nieuw aangeleverde stukken op de juiste plek aan uw archief worden toegevoegd. Vanzelfsprekend kunt u uw archief tijdens kantoortijden zelf ook inzien. Oude archiefstukken kunnen we op discrete wijze voor u vernietigen.

U heeft keuze uit een compartiment met een lengte van 35 of 100 meter. Welke lengte past goed bij het aantal archiefstukken wat u op wilt slaan?

Direct ruimte in onze archiefopslag bij Joure huren

Heeft u ook een groot aantal archiefstukken die u in onze archiefopslag bij Joure wilt bewaren? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze mogelijkheden. Samen zoeken we naar een geschikte opslagruimte om uw stukken veilig en onder de juiste omstandigheden te bewaren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)