Archiefopslag Ureterp

Huur archiefopslag bij Ureterp

Als organisatie bent u vaak verplicht een groot deel van uw administratie voor tenminste vijf of zeven jaar te bewaren. Denk aan facturen die u verstuurd heeft, facturen die u ontving van opdrachtnemers en bijvoorbeeld de btw-aangifte die u ieder kwartaal heeft ingevuld. Tegenwoordig wordt het merendeel van deze documenten online bewaard. Er zijn echter partijen die nog altijd met papieren documenten werken. Het kan een goede back-up zijn voor de stukken die u online opslaat. Voor het bewaren van uw volledige archief kan het huren van archiefopslag bij Ureterp interessant zijn. Wolthuizen Verhuizingen biedt u archiefopslag bij Ureterp aan inclusief het beheer hierover.

Archiefopslag bij Ureterp inclusief beheer

Wanneer u voor het huren van onze archiefopslag bij Ureterp kiest, bent u ervan verzekerd dat uw documenten veilig en droog bewaard worden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken, wanneer instanties specifieke documenten uit uw archief van de laatste jaren in willen kunnen zien. Wij bieden u naast de archiefopslag bij Ureterp zelf, het beheer over deze stukken aan. Op het moment dat stukken buiten de bewaarplicht vallen, bijvoorbeeld doordat deze ouder dan zeven jaar zijn, kunnen we de stukken voor u vernietigen. Recente documenten voegen we op de juiste plek bij uw archief, wanneer u ons deze verstrekt.

Direct archiefopslag bij Ureterp huren

Wilt u zich ook niet langer hoeven te bekommeren over uw archiefstukken? Kies voor de archiefopslag bij Ureterp van Wolthuizen Verhuizingen. Neem eens contact met ons op, zodat we direct voor u kunnen nakijken hoeveel ruimte we voor uw archiefstukken hebben. Vaak kunnen we de archiefstukken vrijwel meteen aan onze archiefcompartimenten toevoegen. Een geruststellende gedachte voor u als ondernemer!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)