Bedrijf verhuizen Friesland

Uw bedrijf verhuizen in Friesland met Wolthuizen Verhuizingen B.V.

Een bedrijf verhuizen in Friesland vergt een professionele aanpak. Vaak komt hierbij veel meer kijken, dan wanneer u voor een particuliere verhuizing kiest. Denk aan de kwetsbare IT-voorzieningen in de inboedel van uw bedrijf, de grote machines die verhuisd moeten worden, enzovoorts. Daarbij wilt u de overlast voor uw personeel tot een minimum beperken! Zouden zij veel last hebben van de verhuizing, dan leidt dit mogelijk tot een afname van uw bedrijfsomzet. Iets wat u zoveel mogelijk wenst te voorkomen! Wolthuizen Verhuizingen B.V. is een ervaren partij in het uitvoeren van bedrijfsverhuizingen. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Aanpak bij een bedrijf verhuizen in Friesland

Voordat we aan de verhuizing van uw bedrijf beginnen, stellen we een verhuisplan op. Hierbij maken we een inventarisatie van de complete inboedel. Op basis daarvan gaan bekijken we welke beschermende hulpmiddelen noodzakelijk zijn om schade te voorkomen tijdens de verhuizing. Denk aan verhuisdekens, speciale hoezen die een beschermende werking hebben, enzovoorts. Zodra het verhuisplan naar uw tevredenheid is opgesteld, gaan we aan de slag met de verhuizing! Dit doen we op een snelle, effectieve en bovenal verantwoorde manier. Enerzijds om de overlast voor medewerkers te beperken. Anderzijds om schade te voorkomen.

Afspraak maken om uw bedrijf te verhuizen in Friesland

Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuw bedrijfspand? Uw bedrijf verhuizen in Friesland begint met een eerste kennismaking! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we hier een afspraak voor kunnen inplannen. Samen zorgen we dat de inboedel van uw bedrijfspand op een soepele manier van A naar B wordt verhuisd. Wanneer staat de verhuizing van uw bedrijfsinboedel op de planning?

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)