Bedrijfsontruiming in Friesland laten uitvoeren

Hoewel u hoopt dat het u niet zal overkomen, kunt u te maken krijgen met een gedwongen bedrijfsontruiming in Friesland. Dit geldt zowel voor de eigenaren van ondernemingen, als voor een verhuurder. Mogelijk heeft een bedrijf de huur voor uw bedrijfspand al maanden niet betaald. Als een rechter geoordeeld heeft dat de huurder uit het pand gezet mag worden, is een bedrijfsontruiming in Friesland een logische volgende stap. Wolthuizen Stilma is uw partner voor de uitvoering van zo’n ontruiming. Naast de ontruiming van bedrijfspanden, is ook het ontruimen van particuliere huurwoningen een van onze expertises.

Plan van aanpak bij een bedrijfsontruiming in Friesland

Bij een bedrijfsontruiming in Friesland zullen we een eerste inventarisatie maken van de inboedel binnen het pand. Op basis hiervan wordt beoordeeld, hoe het pand het beste ontruimd kan worden. Spullen die nog van waarde zijn zullen in sommige gevallen verkocht worden door een curator om zo een deel van de schulden af te kunnen lossen. Vaak zijn deze spullen al voor de ontruiming uit het pand verwijderd. De achtergebleven spullen kunnen door ons worden afgevoerd. Mochten spullen nog bruikbaar zijn, dan kunnen deze bij een kringloopwinkel in de buurt worden afgegeven.

Bedrijfsontruiming in Friesland inplannen

Heeft u ook te maken met een huurder die de huur voor uw bedrijfspand niet betaalt? Of bent u als ondernemer failliet gegaan en wilt u uw pand laten ontruimen? De verhuizers van Wolthuizen Stilma staan voor u klaar, om u hier de gewenste hulp bij te bieden. Samen bekijken we hoe de ontruiming het beste kan worden aangepakt om vervolgens voor een professionele uitvoering hiervan te zorgen.