Bedrijfsverhuizing Drachten

Een bedrijf verhuizen is een complexe en ingrijpende gebeurtenis in uw zakelijke leven. Dat doe u er niet even bij. Het vraagt een goede voorbereiding en veel ervaring. Dus wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsverhuizing Drachten dan kiest u voor Wolthuizen Verhuizingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuizen van bedrijven en hebben al vele magazijnen, scholen en kantoorgebouwen verhuist in Friesland en omgeving. Hierdoor weten wij hoe we uw bedrijfsverhuizing het beste kunnen aanpakken.

Bedrijfsverhuizing Drachten; een georganiseerde verhuizing

Bij een particuliere verhuizing komt veel kijken maar om een goede bedrijfsverhuizing uit te voeren moet u met heel veel zaken rekening houden. Daarnaast moet de verhuizing u zo min mogelijk hinderen in uw normale bedrijfsuitvoering. Een goede voorbereiding is daarom van essentieel belang bij bedrijfsverhuizing Drachten. Daarom wordt bij Wolthuizen Verhuizingen een draaiboek gemaakt voor uw bedrijfsverhuizing om deze in goede banen te leiden. In dit draaiboek staat hoe de verhuizing plaats gaat vinden, en wordt natuurlijk altijd in overleg met u opgemaakt. Zodat u een helder beeld hebt en u met een gerust hart u verdere tijd kunt besteden aan het ondernemen.

Een Erkend Verhuizer

Wanneer u in zee gaat met Wolthuizen Verhuizingen bent u dankzij het keurmerk Erkend Verhuizer verzekerd van een betrouwbaar en kundig bedrijf. Maak daarom vandaag nog een afspraak om uw wensen en eisen te bespreken via telefoonnummer: 0513-622194. Wilt u liever meteen een indicatie van de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst