Bedrijfsverhuizing Friesland

Bedrijfsverhuizingen zijn vaak een grote klus waar veel bij komt kijken. Het is daarom fijn als u aan de slag kan met een betrouwbaar en ervaren verhuisbedrijf zoals Wolthuizen Verhuizingen. Wij staan dan ook van begin van uw bedrijfsverhuizing tot het eind voor u klaar. We zijn een allround verhuisbedrijf met meer dan honderd jaar aan ervaring. Uw verhuizing is bij ons dan ook in goede handen.

Een zorgeloze en goed georganiseerde verhuizing

Een bedrijfsverhuizing is meestal een grote onderneming die veel verantwoordelijkheid met zich mee brengt. Wij helpen u graag bij deze grote klus. Het is van belang om alle onderdelen van de verhuizing goed te organiseren. Wij helpen u niet alleen bij de daadwerkelijke verhuizing, maar ook bij de voorbereidingen. Dit doen we voor u door voor de verhuizing in samenwerking met u een draaiboek op te stellen. Onze verhuizers zijn ervaren en deskundig en zorgen ervoor dat uw verhuizing goed georganiseerd verloopt.

Meer informatie of gratis offerte? Neem gerust contact op

Wij beantwoorden graag alle vragen die u heeft over onze diensten. U kunt ons hiervoor bellen op telefoonnummer 0513-622194. We geven u dan graag direct antwoord of plannen een afspraak voor u in zodat u langs kunt komen. We zijn ook via e-mail te bereiken. Stuur uw vraag dan naar info@wolthuizen.nl en u krijgt zo snel mogelijk antwoord. Een gratis offerte kunt u telefonisch of via de e-mail aanvragen, daarnaast is het ook mogelijk om dit via onze website te doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst