Bedrijfsverhuizing Gorredijk

Een bedrijfsverhuizing rond Gorredijk

Wolthuizen Verhuizingen biedt niet uitsluitend ondersteuning aan particulieren bij hun verhuizing naar een nieuwe woning. Ook voor een bedrijfsverhuizing rond Gorredijk of een andere Friese plaats kunt u bij ons terecht. Bij een bedrijfsverhuizing komt vaak meer kijken dan bij een particuliere verhuizing, daar u in dit geval de overlast voor uw medewerkers tot een minimum wilt beperken. Een strakke, haalbare planning is cruciaal bij een bedrijfsverhuizing rond Gorredijk. Daarbij is het zaak om verschillende professionele hulpmiddelen in te zetten, welke schade aan uw productiemiddelen en kantoormeubilair voorkomen. Het is bijzonder vervelend machines enige tijd niet te kunnen gebruiken, wanneer deze tijdens de verhuizing beschadigd zijn raakt.

Aanpak bij een bedrijfsverhuizing rond Gorredijk

Een bedrijfsverhuizing bij Gorredijk begint voor onze ervaren verhuizers met een inventarisatie van uw inboedel. Wat zijn de meest kwetsbare elementen in de inboedel? In welke volgorde moeten deze goederen naar uw nieuwe locatie verhuisd worden om te voorkomen dat uw bedrijf onnodig lang stil komt te liggen? Welke taken bij een bedrijfsverhuizing rond Gorredijk voert u zelf uit? Op basis van uw antwoorden op dergelijke vragen, zorgen we voor een gedegen plan van aanpak en bepalen we welke hulpmiddelen benodigd zijn voor uw bedrijfsverhuizing.

Bedrijfsverhuizing rond Gorredijk inplannen

Zoals eerder aangehaald werd, is het bij een bedrijfsverhuizing rond Gorredijk van groot belang om een haalbare planning aan te houden. Wacht zodoende niet te lang met het inplannen van uw bedrijfsverhuizing. Neem alvast eens contact met ons op, zodat we samen kunnen bepalen welke ondersteuning u van onze verhuizers nodig heeft om de verhuizing van uw bedrijf zo soepel mogelijk en volgens planning te kunnen voltooien. We denken graag met u mee.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)