Bedrijfsverhuizing Joure

De verhuizing van een bedrijf is vaak een grote logistieke klus. Er komt vaak meer bij kijken dan bij de verhuizing van een particulier. Er moeten wellicht machines worden verhuisd, grote archieven en andere kantoorinventaris. Dit vraagt een strakke planning en een goede voorbereiding. Zodra u weet op welke datum u wilt verhuizen raden wij u aan om contact met ons op te nemen zodat wij uw verhuizing in onze agenda kunnen zetten. Met de hulp van Wolthuizen Verhuizingen zal uw verhuizing gegarandeerd vlekkeloos verlopen.

Wij regelen uw bedrijfsverhuizing Joure tot in de puntjes

Als uw bedrijf gaat verhuizen naar een nieuw pand dan wilt u natuurlijk dat alles perfect verloopt. U heeft misschien al plannen gemaakt voor de feestelijke opening van uw nieuwe pand, folders laten drukken of uitnodigingen verstuurd voor een openingsfeestje. Dan moet u er natuurlijk niet aan denken dat er iets mis gaat in de planning en dat uw bedrijfsverhuizing Joure vertraging oploopt. Als u de verhuizing door onze professionals laat uitvoeren hoeft u daar niet bang voor te zijn. Wij zorgen ervoor dat u op de afgesproken dag onze verhuiswagens voor de deur kunt verwachten om uw verhuizing vlot en probleemloos te laten verlopen.

Maak direct een afspraak voor uw bedrijfsverhuizing

De verhuizing van uw bedrijf in de regio Joure is bij Wolthuizen Verhuizingen in uitstekende handen. Wij regelen alles voor u en zorgen ervoor dat u in uw nieuwe pand zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Maak direct een afspraak via telefoonnummer 0513 – 62 21 94. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via ons e-mailadres info@wolthuizen.nl, of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst