Professionele hulp bij een bedrijfsverhuizing in Sneek

Een bedrijfsverhuizing in Sneek brengt vaak veel meer zaken met zich mee, dan een particuliere verhuizing. Dit betekent dat een goede voorbereiding voorafgaand aan de verhuizing essentieel is! Wolthuizen Stilma staat voor u klaar, om u bij een bedrijfsverhuizing te helpen. Wij beschikken over de benodigde kennis en hulpmiddelen, om de verhuizing van uw bedrijfsinboedel soepel en snel te laten verlopen. U wilt immers voorkomen, dat uw verhuizing vertraging oploopt. Dit kan ertoe leiden, dat medewerkers onnodig lang niet aan de slag kunnen op kantoor.

Bedrijfsverhuizing in Sneek begint met een verhuisplan

Bij een bedrijfsverhuizing in Sneek is het verstandig om een verhuisplan op te stellen. Wij komen graag eens bij u langs, om een inventarisatie te maken van de klussen die moeten worden uitgevoerd. Op basis van dit verhuisplan bespreken we met u, welke taken u door ons uit laat voeren en welke taken u zelf uitvoert. Het verhuisplan omvat onder meer het loskoppelen van IT-voorzieningen, het uit elkaar schroeven en in elkaar zetten van kantoormeubelen, enzovoorts. Wij beschikken over verschillende beschermende materialen, om kwetsbare onderdelen van uw inboedel stevig in te kunnen pakken.

Meer informatie over een bedrijfsverhuizing in Sneek

Wilt u meer weten over onze aanpak bij een bedrijfsverhuizing in Sneek? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we onze mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. Samen bekijken we, hoe de verhuizing van uw kantoormeubilair zo soepel mogelijk kan worden uitgevoerd. Wanneer verhuist u naar uw nieuwe bedrijfspand? Wolthuizen Stilma helpt u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst