Erkend verhuisbedrijf Drachten

Hulp van erkend verhuisbedrijf bij Drachten

Bij de verhuizing naar een nieuwe woning komt vaak veel kijken. Denk niet alleen aan het inpakken en verplaatsen van de inboedel, maar bijvoorbeeld ook aan het doorgeven van adreswijzigingen, het afsluiten van een nieuw energiecontract, het uitvoeren van kleine klussen in de nieuwe woning, het correct opleveren van uw bestaande woning, enzovoorts. Om het verhuizen naar een nieuwe woning makkelijker te maken, staan de verhuizers van ons erkend verhuisbedrijf bij Drachten voor u klaar om ondersteuning te bieden. Wij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten verhuizingen. Niet alleen bieden we ondersteuning bij een particuliere verhuizing; ook zakelijke verhuizingen voeren we uit.

Plannen maken met erkend verhuisbedrijf bij Drachten

Als erkend verhuisbedrijf bij Drachten starten we met het maken van een plan voor de verhuizing. Een inventarisatie van de inboedel en het vaststellen van de benodigde hulpmiddelen om kwetsbare elementen te kunnen beschermen zijn hier onderdeel van. De ene verhuizing vergt een uitgebreidere voorbereiding dan de andere. Denk aan het verschil tussen een verhuizing binnen Nederland en een internationale verhuizing. Bij het maken van plannen kunt u ervoor kiezen een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren. Denk aan het inpakken van de inboedel vooraf.

Afspraak maken met ons erkend verhuisbedrijf bij Drachten

Neem eens contact met ons op, om een afspraak te maken met de verhuizers van ons erkend verhuisbedrijf bij Drachten. We komen graag op korte termijn bij u langs om uw inboedel te inventariseren en een datum te prikken voor de verhuizing naar uw nieuwe woning. Heeft u al nagedacht over het moment waarop u de inboedel over wilt laten brengen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)