Erkende verhuizer Leeuwarden

Hulp van erkende verhuizer bij Leeuwarden

Bij een verhuizing komt over het algemeen veel kijken. Denk aan het inpakken van de inboedel, het inladen van de verhuiswagen en vervolgens het vervoer naar uw nieuwe woning. Verhuist u als bedrijf of bijvoorbeeld zorginstelling? In dat geval moet bij een verhuizing rekening worden gehouden met collega’s en bijvoorbeeld zorgbehoevenden. Reden genoeg om bij een verhuizing voor hulp van een erkende verhuizer in Leeuwarden te kiezen. Een erkende verhuizer als Wolthuizen Verhuizingen heeft de kennis en kunde in huis, om de verhuizing zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen. Voor u, voor uw gezin, voor collega’s en zelfs voor de huisdieren!

Aanpak van een erkende verhuizer in Leeuwarden

Een erkende verhuizer bij Leeuwarden start met het maken van een plan voor de verhuizing. In welke volgorde wordt de inboedel overgebracht naar het nieuwe pand? Zeker bij de verhuizing van een bedrijf, school of zorginstelling is dit belangrijk. Een volgende stap is het bepalen van de hulpmiddelen die benodigd zijn om schade aan elementen uit de inboedel te kunnen voorkomen. Denk aan het gebruik van verhuiskleden, of bijvoorbeeld aan een verhuislift waarmee meubels van een eerste etage eenvoudig naar beneden gehaald kunnen worden.

Afspraak maken met erkende verhuizer rond Leeuwarden

Neem contact op met de erkende verhuizer rond Leeuwarden, zodat we u al op korte termijn van dienst kunnen zijn bij een verhuizing. We vertellen u graag meer over onze dienstverlening en aanpak bij verhuizingen. Verhuizingen voeren we overigens niet alleen rond Leeuwarden uit; kies ook voor onze hulp bij een internationale verhuizing. Dit kan binnen Europa zijn, maar ook daarbuiten. Onze erkende verhuizer bij Leeuwarden staat voor u klaar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)