Erkende verhuizers Friesland

Hulp van erkende verhuizers in Friesland

Bij een verhuizing naar een nieuwe woning of bijvoorbeeld een bedrijfspand komt vaak heel wat kijken. De inboedel moet worden ingepakt, de verhuiswagen moet worden ingeladen en er moeten zware meubels van boven naar beneden worden verplaatst. Dat alles op zo’n manier, dat de kans op schade aan de inboedel minimaal is. Ook buiten de verhuizing zelf om dient u veel te regelen. Denk aan de verzekeringen die moeten worden overgezet, de inschrijving bij uw nieuwe gemeente, enzovoorts. De hulp van erkende verhuizers in Friesland kan wenselijk zijn om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Erkende verhuizers in Friesland met ervaring

De erkende verhuizers in Friesland van Wolthuizen Verhuizingen hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende verhuizingen. Schakel onze hulp in bij een verhuizing naar een nieuwe woning of appartement, kies voor onze hulp bij een bedrijfsverhuizing, enzovoorts. Ook voor projectverhuizingen, zoals bij een school of bijvoorbeeld zorginstelling, kunt u op onze erkende verhuizers in Friesland rekenen. Niet alleen hebben we de ervaring om de verhuizing soepel te laten verlopen. Ook beschikken we over de hulpmiddelen om uw inboedel veilig naar uw nieuwe pand te verplaatsen.

Direct erkende verhuizers in Friesland inschakelen

Gaat u op korte termijn verhuizen? Neem direct contact op met onze erkende verhuizers in Friesland. We denken graag met u mee over de wijze waarop we uw verhuizing het beste aan kunnen pakken. Samen inventariseren we uw inboedel, om op basis daarvan te bepalen welke hulpmiddelen benodigd zijn. Denk aan beschermende dekens, een verhuislift, enzovoorts. Onze verhuizers doen er alles aan om de verhuizing zo soepel en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Zo heeft u er zelf zo min mogelijk omkijken naar!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)