Goederenontvangst Drachten

Goederenontvangst in Drachten uitbesteden

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw goederenontvangst rond Drachten? Wolthuizen Verhuizingen helpt u graag verder. Wij zijn niet alleen specialist op het gebied van verschillende soorten verhuizingen; particulier en zakelijk. Ook bieden we consumenten een grote opslagruimte aan, waar zij de mogelijkheid hebben elementen uit de inboedel tijdelijk te stallen. Ons goederenontvangst is er een onderdeel van. We nemen uw goederen aan en zorgen dat deze op veilige wijze worden opgeslagen in onze opslagruimte. Binnen deze opslagruimte is niet alleen veel aandacht besteed aan de veiligheid. We hebben minstens zo lang naar de klimatologische omstandigheden gekeken om schade aan goederen te kunnen voorkomen.

Ontspannen ondernemen met uitbesteed goederenontvangst bij Drachten

Er is niets vervelender dan een bestelling die moet worden aangenomen, op het moment dat u net bij de klant zit of met uw gezin onderweg bent. Maak het ondernemen leuker, door uw goederenontvangst uit te besteden aan Wolthuizen Verhuizingen. U haalt de goederen uit onze opslagruimte op, zodra u dit uitkomt. Onze werkwijze bij het uitbesteden van uw goederenontvangst rond Drachten is simpel, maar doordacht. U meldt de goederen bij ons aan, waarna deze in ontvangst worden genomen. We sturen u een bericht op het moment dat deze klaar staan om opgehaald te worden. Dit doet u op een moment wat voor u uitkomt.

Direct uw goederenontvangst bij Drachten uitbesteden

Wilt u uw goederenontvangst bij Drachten uitbesteden? Neem eens contact met ons op, zodat we u onze werkwijze uit kunnen leggen. We maken graag nader kennis met u en zijn benieuwd naar de goederen die u door ons aan wilt laten nemen voor uw onderneming. Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)