Goederenontvangst Friesland

Partner voor goederenontvangst in Friesland

Als ondernemer heeft u het druk, wat maakt dat u niet altijd in staat bent om de bestelde goederen bij leveranciers in ontvangst te nemen. Denk aan de situatie dat u op het moment van de levering van uw bestelling bij een klant zit. Het verzetten van de afspraak is niet altijd mogelijk. Door voor de hulp van een partner voor uw goederenontvangst in Friesland te kiezen, maakt u het ondernemen makkelijker voor uzelf. Wolthuizen Verhuizingen biedt u deze dienst graag aan. Wij nemen sterk uiteenlopende goederen aan voor diverse bedrijven in de regio. De goederen worden opgehaald op het moment dat dit voor de ondernemer uitkomt, wel zo comfortabel!

Werkwijze bij uitbesteden goederenontvangst in Friesland

Bij het uitbesteden van uw goederenontvangst in Friesland hanteren we een hele makkelijke, overzichtelijke werkwijze. U kunt de goederen bij ons aanmelden, op het moment dat u deze bij uw leverancier besteld heeft. Onze mensen nemen de goederen na levering voor u in ontvangst en slaan deze tijdelijk op in onze opslagruimte. Vervolgens ontvangt u een bericht, zodat u weet dat de goederen opgehaald kunnen worden. U hoeft zich niet te haasten; kies het moment wat voor u het beste uitkomt. Goederen staan veilig in onze opslagruimte. Er is veel aandacht besteed aan de beveiliging hiervan, evenals aan de klimatologische omstandigheden binnen onze opslag.

Uw goederenontvangst in Friesland direct uitbesteden

Spreekt de hulp die we u kunnen bieden bij uw goederenontvangst in Friesland u aan? Neem eens contact op, we vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Zoals reeds aangehaald bieden we u niet alleen hulp bij het in ontvangst nemen van uw bestelde goederen; ook voor het laten opslaan van bijvoorbeeld voorraden kunt u bij ons terecht. We hebben nog plek in onze opslag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)