Goederenontvangst Joure

Voordelen van goederenontvangst in Joure

Heeft u als overwogen om te kiezen voor het uitbesteden van uw goederenontvangst in Joure en omgeving? Wolthuizen Verhuizingen is uw specialist op het gebied van goederenontvangst, opslag en verhuizingen. Doordat u als ondernemer veelal onderweg bent, heeft u mogelijk lang niet altijd de tijd om de ingekochte producten te laten bezorgen. Wij nemen dit voor u uit handen! U kunt de handelswaar bij onze opslagruimte laten bezorgen, waarna wij dit hier voor u stallen. Op het moment dat het voor u uitkomt, kunt u de goederen bij ons ophalen. Vanzelfsprekend ontvangt u na levering van uw goederen een bericht van ons. Wel zo makkelijk!

Combineren met een veilige opslag

Wij bieden u meer dan hulp in de vorm van goederenontvangst bij Joure alleen. U bent er bij ons van verzekerd, dat de goederen op een veilige locatie voor u worden opgeslagen. Een fijn idee, wanneer het om waardevolle goederen gaat. Niet alleen hebben we gekeken naar de beveiliging van onze opslagruimte. Ook doen we er alles aan om de klimatologische omstandigheden te optimaliseren. Op deze wijze kan voorkomen worden dat er vochtschade aan uw goederen ontstaat. Welke goederen wilt u tijdelijk door ons op laten slaan?

Meer informatie over goederenontvangst in Joure

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons goederenontvangst bij Joure? Bent u benieuwd of dit ook voor uw organisatie interessant kan zijn? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We adviseren u graag over hetgeen we voor uw onderneming kunnen betekenen. Samen zorgen we dat u een levering van uw handelswaar nooit meer misloopt! Zo heeft u hier altijd de beschikking over op het moment dat dit voor u en uw klanten belangrijk is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)