Vakkundige hulp bij een ICT verhuizing in Friesland

Een ICT-verhuizing in Friesland vergt een professionele aanpak! Bij dit type verhuizing wilt u de kans op schade aan uw ICT-voorzieningen minimaliseren. Denk bij beschadigingen bijvoorbeeld aan krassen op een beeldscherm, het afbreken van de antennes van een router, enzovoorts. Wolthuizen Stilma staat voor u klaar, om hulp te bieden bij een ICT-verhuizing in Friesland. Met een jarenlange ervaring in verschillende soorten verhuizingen, kunnen we u altijd een passende oplossing bieden. Zo voorkomen we schade aan uw inboedel en zorgen we ervoor dat de verhuizing soepel verloopt.

Plan van aanpak bij een ICT verhuizing in Friesland

Bij een ICT-verhuizing in Friesland stellen we samen met u een plan van aanpak op. Het kan voorkomen dat u een deel van de taken bij een verhuizing zelf uit wilt voeren. Denk bijvoorbeeld aan het loskoppelen van de ICT-voorzieningen, het aansluiten hiervan in uw nieuwe bedrijfspand, enzovoorts. Bovenal staat het minimaliseren van de overlast voor klanten of medewerkers bovenaan. Evenals het veilig en schadevrij overbrengen van de verschillende componenten uit uw inboedel. Op het moment dat u instemt met ons verhuisplan voor de ICT-verhuizing in Friesland, gaan we voor u aan de slag.

Meer informatie over een ICT verhuizing in Friesland

Wilt u meer weten over de manier waarop onze verhuizers een ICT-verhuizing in Friesland aanpakken? Of wilt u direct een afspraak inplannen voor een vrijblijvend gesprek? Neem in beide gevallen contact met ons op. Onze ervaren verhuizers voorzien u graag van hulp bij het vormgeven van uw ICT-verhuizing in Friesland. Ook voor verschillende andere soorten verhuizingen, zoals een projectverhuizing of complete bedrijfsverhuizing, kunt u bij ons terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)