Inboedelopslag in Sneek

Maak gebruik van onze inboedelopslag in Sneek

Wolthuizen Verhuizingen helpt u niet alleen bij een verhuizing naar een nieuwe woning of een bedrijfspand. Ook voor de opslag van uw goederen kunt u bij ons terecht. Wij bieden opslag aan in verschillende vormen. Denk aan inboedelopslag bij Sneek, archiefopslag inclusief beheer, palletopslag en de opslag van uw in ontvangst genomen goederen. Dit alles doen we in een goed beveiligde ruimte, waar aandacht besteed is aan de klimatologische omstandigheden. Iets wat belangrijk is om vochtschade aan uw inboedel of archiefstukken te kunnen bewaren. Heeft u het huren van inboedelopslag in Sneek al eens overwogen?

Voordelen van inboedelopslag in Sneek

Het huren van inboedelopslag bij Sneek is onder meer interessant, wanneer u in huis niet voldoende ruimte heeft om alle spullen op te kunnen slaan. Denk aan de vakantie- en kerstspullen. Bewaar ze in de houten kisten van Wolthuizen Verhuizingen, welke een inhoud van tien kubieke meter hebben. Voldoende voor een groot deel van uw spullen! Ook wanneer u voor een langere tijd elders verblijft, is het huren van deze houten kisten interessant. Het voorkomt dat de meest waardevolle spullen uit uw inboedel gestolen worden tijdens uw afwezigheid. Een derde reden om voor onze inboedelopslag bij Sneek te kiezen, is een verhuizing naar een kleinere woning.

Inboedelopslag in Sneek huren via Wolthuizen Verhuizingen

Heeft u op korte termijn inboedelopslag in Sneek nodig? Wolthuizen Verhuizingen helpt u graag verder. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden. Samen zoeken we naar de beste oplossing om de spullen uit uw inboedel veilig en onder de juiste klimatologische omstandigheden op te slaan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)