Inboedelopslag Sneek

Voordelen van inboedelopslag bij Sneek huren

Er zijn diverse situaties denkbaar, waarbij inboedelopslag rond Sneek huren interessant kan zijn. Mogelijk vertrekt u binnenkort voor een lange reis naar het buitenland. In zo’n geval is de kans op een inbraak in uw huis relatief groot. Inbrekers hebben immers alle tijd om uw woning in de gaten te houden en zullen al snel merken dat hier weinig geleefd wordt. Daarbij deelt u foto’s van uw reis mogelijk op openbare blogs of pagina’s op sociale media. Reden genoeg om uw duurste elementen uit de inboedel op een veilige plek te laten bewaren. Wolthuizen Stilma biedt hier met haar inboedelopslag bij Sneek een oplossing voor.

Inboedelopslag bij Sneek huren voor een verbouwing

Niet alleen bij een lange reis in het buitenland kan inboedelopslag bij Sneek huren interessant zijn. Denk bijvoorbeeld ook aan een verbouwing van ruimtes in huis. De kans op schade aan uw interieur is groot bij verbouwingen. Daarbij staan de meubels mogelijk in de weg, wat de verbouwing vertraagt. Iets wat u wilt voorkomen! U kunt de meubels stallen in onze inboedelopslag bij Sneek. Zodra de verbouwing voltooid is, haalt u de meubels weer op en plaatst u deze terug in huis.

Meer informatie over onze inboedelopslag bij Sneek

Onze inboedelopslag bij Sneek is gevuld met grote houten kisten. Deze zijn afsluitbaar, om te voorkomen dat inbrekers spullen mee kunnen nemen. Wij leveren de houten kisten graag bij u af, zodat u ze zelf kunt vullen. Niet alleen is onze opslagruimte goed beveiligd. Ook hebben we aandacht besteed aan bijvoorbeeld de luchtvochtigheid. Zo voorkomen we dat elementen uit uw inboedel beschadigd raken door vocht. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze inboedelopslag bij Sneek!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)