Inboedelopslag Wolvega

Voordelen van het huren van inboedelopslag bij Wolvega

Bent u op zoek naar een veilige inboedelopslag bij Wolvega? Wolthuizen Verhuizingen biedt u een passende oplossing. Naast onze inboedelopslag bij Wolvega bieden we u ook opslagruimtes aan voor archiefstukken of pallets met goederen. Er zijn diverse situaties denkbaar, waarbij het huren van een opslagruimte voor uw inboedel interessant is. Mogelijk gaat u binnenkort voor een langere tijd naar het buitenland. Om diefstal van waardevolle spullen te voorkomen, kunt u deze bewaren in onze opslagruimte. Bij de inrichting hiervan is veel aandacht besteed aan de beveiliging en klimatologische omstandigheden in de ruimtes. Zo minimaliseren we de kans op schade aan uw inboedel.

Mogelijkheden binnen onze inboedelopslag bij Wolvega

Voor het opslaan van uw spullen in onze inboedelopslag bij Wolvega bieden we u grote houten kisten. Deze kisten hebben een inhoud van tien kubieke meter. Voldoende om meubels en een groot aantal gevulde verhuisdozen in te kunnen bewaren! Dit is niet alleen handig bij een reis naar het buitenland. Ook wanneer u bijvoorbeeld verbouwt in huis, is het slim om kwetsbare voorwerpen elders onder te brengen. Zo voorkomt u niet alleen dat deze tijdens de werkzaamheden beschadigd raken. Ook staan meubels op deze manier nooit in de weg.

Inboedelopslag bij Wolvega huren

Heeft u ook interesse in het huren van opslagruimte bij Wolvega? Neem eens contact met ons op. We vertellen u graag meer over de manier waarop wij onze opslagruimte hebben ingedeeld en hoe u deze kunt gebruiken voor uw spullen. U kunt de spullen zelf bezorgen, maar we kunnen deze ook bij u ophalen! Wel zo makkelijk, wanneer u het druk heeft met een verbouwing, het plannen van een reis of bijvoorbeeld een verhuizing.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)