Internationaal verhuisbedrijf Friesland

Internationaal verhuisbedrijf in Friesland

Staat u op het punt om naar het buitenland te verhuizen? Wolthuizen Verhuizingen is een internationaal verhuisbedrijf in Friesland. Wij helpen u graag bij een verhuizing binnen Europa, maar ook bij verhuizingen naar landen buiten Europa. Vaak komt er bij deze verhuizingen veel meer kijken, dan bij een verhuizing binnen Nederland. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat het veel lastiger is om meermaals van en naar uw nieuwe woning te rijden met een verhuisbus. Het zou onnodig hoge kosten met zich meebrengen! Daarbij moet er vaak meer geregeld worden rond verzekeringen, het aanvragen van een identificatienummer in uw nieuwe land, enzovoorts.

Diensten van ons internationale verhuisbedrijf

Ons internationaal verhuisbedrijf in Friesland helpt u bij het uitvoeren van de volledige verhuizing naar uw nieuwe land. Vooraf inventariseren we samen met u de inboedel. Welke elementen verdienen wat extra aandacht, omdat de kans op schade aan deze spullen groot is? Op basis van deze inventarisatie en uw verdere wensen plannen we de verhuizing voor u in. U kunt ervoor kiezen om een deel van de taken rond een verhuizing zelf uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van de verhuisdozen. Het is een goed moment om uw inboedel nog eens kritisch te bekijken. Neemt u alle spullen mee? Vanzelfsprekend kunt u ook de volledige verhuizing overlaten aan ons internationaal verhuisbedrijf in Friesland.

Verhuizing plannen met internationaal verhuisbedrijf in Friesland

Heeft u op korte termijn hulp van een internationaal verhuisbedrijf in Friesland nodig? Neem in dat geval eens contact met ons op. We denken graag met u mee over de wijze waarop we uw verhuizing het beste aan kunnen pakken. Samen plannen we vervolgens het moment voor de daadwerkelijke verhuizing van de inboedel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)