Internationaal verhuisbedrijf Leeuwarden

Internationaal verhuisbedrijf bij Leeuwarden

Bij een verhuizing binnen Nederland komt vaak al veel kijken, laat staan wanneer het om een internationale verhuizing gaat. U wilt de inboedel het liefst zo snel mogelijk en in één keer laten overkomen naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. Om dit doel te realiseren kan de hulp van een ervaren internationaal verhuisbedrijf bij Leeuwarden wenselijk zijn. Wolthuizen Verhuizingen vormt uw partner voorafgaand aan en tijdens een internationale verhuizing. Als internationaal verhuisbedrijf bij Leeuwarden starten we doorgaans met een inventarisatie van de te verhuizen inboedel. Het is hierbij belangrijk vast te stellen in welke volgorde de inboedel moet worden verhuisd. In het bijzonder wanneer het om de verhuizing van een bedrijf gaat.

Hulpmiddelen van internationaal verhuisbedrijf bij Leeuwarden

Als internationaal verhuisbedrijf bij Leeuwarden beschikt Wolthuizen Verhuizingen over de hulpmiddelen die benodigd zijn om de verhuizing soepel en snel uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan grote, duurzame verhuiswagens. Ook beschikken we over de beschermende hulpmiddelen die benodigd zijn om een antieke kast veilig en heelhuids op uw bestemming aan te kunnen laten komen. De ervaring die onze verhuizers hebben in het inpakken van dergelijke elementen uit uw inboedel komt hierbij goed van pas. Laat u de verhuizing over aan ons internationaal verhuisbedrijf bij Leeuwarden, of voert u sommige taken zelf uit?

Verhuizing plannen met internationaal verhuisbedrijf bij Leeuwarden

Neem eens contact op, zodat we samen met u een geschikt moment kunnen plannen voor de verhuizing naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. Ook wanneer u meer wilt weten over de dienstverlening van ons internationaal verhuisbedrijf bij Leeuwarden staan we u graag te woord. Wist u dat we niet alleen ondersteuning bieden bij verhuizingen? We verhuren ook opslagruimte. Dit kan prettig zijn, wanneer u sommige meubels eerst in Nederland achterlaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)