Internationaal verhuisbedrijf

Hulp van internationaal verhuisbedrijf

Droomt u al langere tijd van een verhuizing naar het buitenland? Moet u vanwege uw werk enkele jaren in het buitenland gaan wonen? In beide gevallen kan de hulp van een ervaren internationaal verhuisbedrijf wenselijk zijn. Afhankelijk van de bestemming komt er vaak veel meer kijken bij een internationale verhuizing, dan bij een verhuizing binnen Nederland. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat u de tijd doorgaans niet heeft om meerdere keren op en neer te reizen. Daarbij zou dit relatief duur zijn, door het benzineverbruik. Wolthuizen Verhuizingen heeft een ruime ervaring in internationale verhuizingen en is u graag van dienst.

Plan maken met internationaal verhuisbedrijf

Ons internationaal verhuisbedrijf helpt u graag bij het uitwerken van een plan voor de verhuizing. Welke acties voert u zelf uit? Besteedt u de volledige verhuizing uit aan onze verhuizers? Op welke dag wilt u de verhuizing inplannen? Ook een inventarisatie van de inboedel is onderdeel van het uitwerken van dit plan. Zitten er elementen in de inboedel die extra aandacht vergen bij het verhuizen? Onze verhuizers beschikken over verschillende beschermende materialen, die schade aan uw inboedel voorkomen tijdens de internationale verhuizing.

Afspraak maken met ons internationaal verhuisbedrijf

Wilt u op korte termijn naar het buitenland verhuizen, of plannen maken voor zo’n verhuizing? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze verhuizers staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren over de wijze waarop u de verhuizing binnen Europa of naar een land buiten Europa het beste aan kunt pakken. Samen zorgen we dat uw inboedel veilig, snel en zo efficiënt mogelijk op de plek van bestemming aankomt! Wanneer verhuist u naar uw nieuwe huis?

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)