Kantoorverhuizing Friesland

Een verhuizing is een hele onderneming, zeker als het om het verhuizen van een kantoor gaat. Dit vergt altijd een zorgvuldige planning, want u wilt natuurlijk op de nieuwe locatie zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen. Voor een kantoorverhuizing in Friesland kunt u een beroep doen op Wolthuizen Verhuizingen. Dankzij onze jarenlange ervaring met het doen van grote verhuizingen draaien wij onze hand niet meer om voor een kantoorverhuizing. Ook voor uw bedrijf staan we graag klaar.

Uw kantoorverhuizing in Friesland professioneel geregeld

Voorafgaand aan uw kantoorverhuizing in Friesland komen wij bij u langs om alles door te spreken. Hoeveel verhuisdozen en rolcontainers zijn er nodig om alle inventaris in te pakken en te verhuizen. Bij het inpakken kunnen wij u ook behulpzaam zijn als u hiervoor onvoldoende mensen beschikbaar heeft. Geef uw gewenste verhuisdatum tijdig aan ons door zodat wij deze in onze agenda kunnen zetten. Zo komt u niet voor een onaangename verrassing te staan en kan uw bedrijf zo snel mogelijk weer door draaien.

Vraag een offerte voor uw kantoorverhuizing

Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen? Laat de verhuizing dan over aan de professionals van Wolthuizen Verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat de verhuizing op de geplande dag op rolletjes loopt en dat u zo snel mogelijk op de nieuwe locatie weer aan de slag kunt. U kunt direct online een offerte aanvragen via het contactformulier verhuisofferte of stuur een e-mail naar info@wolthuizen.nl.  U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0513 – 622 194.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst