Professionele hulp bij een kantoorverhuizing in Joure

Staat u op het punt te beginnen aan een kantoorverhuizing in Joure? Wolthuizen Stilma helpt u hier graag bij! Onze professionele verhuizers hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van kantoorverhuizingen. Zo bent u ervan verzekerd, dat de kans op schade aan uw inboedel minimaal is. Evenals dat wij de hinder voor uw werknemers zo goed mogelijk proberen te minimaliseren. Er zijn bij een kantoorverhuizing verschillende zaken om rekening mee te houden. Lees snel verder, wat onze verhuizers hierin voor u kunnen betekenen!

Kantoorverhuizing in Joure uit laten voeren

Bij een kantoorverhuizing in Joure beginnen we met het inventariseren van uw inboedel. U wilt voorkomen dat medewerkers meerdere dagen niet aan het werk kunnen. Om deze reden is het verstandig om kantoormeubilair pas op het laatste moment te laten verhuizen. Datzelfde geldt voor de IT-voorzieningen. Hier komt bij, dat IT-voorzieningen eerst moet worden losgekoppeld. Het is belangrijk dit op de juiste wijze te doen, om schade aan computers, routers en andere elektronica te kunnen voorkomen. Op het moment dat uw complete inboedel verhuisd is, helpen we u graag bij het aansluiten van de IT en het in elkaar zetten van bureaus en bureaustoelen.

Meer informatie over een kantoorverhuizing in Joure

Wilt u meer weten over onze aanpak bij een kantoorverhuizing in Joure of de omgeving hiervan? Of wilt u direct een afspraak inplannen voor de verhuizing van uw eigen kantoor? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies over de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)