Kantoorverhuizing Lemmer

Aanpak bij een kantoorverhuizing in Lemmer

Een kantoorverhuizing in Lemmer vergt een andere aanpak, dan bijvoorbeeld een particuliere verhuizing. We spreken ook wel van een projectverhuizing in dit geval, doordat vooraf uitgebreid moet worden nagedacht over een plan van aanpak. U wilt schade aan uw machines voorkomen, evenals dat de overlast voor medewerkers tot een minimum moet worden beperkt. Wanneer uw medewerkers enkele dagen niet kunnen werken, heeft dit invloed op de resultaten van uw bedrijf. Reden genoeg om een kantoorverhuizing in Lemmer over te laten aan een professionele organisatie. Wolthuizen Stilma heeft een jarenlange ervaring in verschillende soorten verhuizingen. Een kantoorverhuizing is hier een voorbeeld van.

Plan opstellen voor kantoorverhuizing in Lemmer

Bij een kantoorverhuizing in Lemmer starten we met een inventarisatie van uw inboedel. Wat zijn hierin de meest kwetsbare onderdelen? In welke volgorde moeten de verschillende onderdelen vervoerd worden? Helpen uw medewerkers mee bij het uit elkaar halen van bijvoorbeeld een bureau? Enzovoorts. Ook moet gekeken worden naar de beschermende materialen die benodigd zijn, om de inboedel schadevrij te houden. Onze verhuizers hebben verschillende beschermende materialen, die hierbij van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan onze stevige verhuiskleden.

Kantoorverhuizing naar Lemmer inplannen

Verwacht u de komende periode naar een nieuw kantoor in Lemmer te verhuizen? In dat geval is het verstandig om uw verhuizing ruim van tevoren in te plannen. Zo bent u ervan verzekerd, dat onze verhuizers u op de verhuisdag kunnen helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over het laten uitvoeren van een kantoorverhuizing naar Lemmer. Samen zoeken we naar de beste manier om uw inboedel veilig van uw huidige, naar uw nieuwe kantoor te vervoeren!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)