Koeltransport Drachten

U bent op zoek naar een vervoerder die er voor zorgt dat de lading gegarandeerd op de juiste temperatuur blijft. Want dat is belangrijk om uw producten een goede kwaliteit te laten behouden. Dan bent u bij Wolthuizen Verhuizingen aan het juiste adres!

Wat is koeltransport?

De benaming is wellicht een beetje misleidend, het gaat namelijk niet alleen om gekoeld vervoer, maar ook om verwarmd vervoer. Het gaat om de juiste temperatuur voor de producten en dat komt vaak heel nauw. Dit is nodig om een goede kwaliteit te kunnen handhaven. Omdat wij de juiste temperatuur garanderen, stellen wij op verzoek ook een logboek ter beschikking. Hier wordt het verloop van de temperatuur van de afgelegde rit geregistreerd. Zo weet u precies wat er qua temperatuur is gebeurd.

Ervaren en Erkend koeltransport in Drachten

Schakel voor levensmiddelenvervoer dus Koeltransport Drachten in want wij hebben al vele jaren ervaring met deze soort van transport. Wij zijn dan ook ISO gecertificeerd.
Wij vervoeren de producten zorgvuldig en voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden.

Wolthuizen Verhuizingen
Van oorsprong is Wolthuizen Verhuizingen een verhuisbedrijf. Wij hebben al meer dan 100 jaar ervaring in deze branche. Sinds 1980 zijn we gaan uitbreiden op het gebied van koeltransport. Wij opereren niet alleen in Friesland, maar ook binnen heel Nederland en wereldwijd. Ons kantoor is gevestigd in Heerenveen. Neem contact op indien u vragen heeft of voor het aanvragen van een offerte op maat. Ons deskundig personeel staat u graag te woord. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst