Koeltransport Lemmer

Specialist op het gebied van koeltransport in Lemmer

Er zijn verschillende situaties denkbaar, waarin de keuze voor een gespecialiseerd koeltransport in Lemmer de beste is. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van levensmiddelen. In zo’n geval wilt u voorkomen dat deze levensmiddelen of etenswaren onderweg bedorven raken. Met name in de zomer loopt u dit risico, wanneer het buiten warmer wordt. Wolthuizen Verhuizingen is niet alleen een specialist op het gebied van particuliere- en zakelijke verhuizingen. Ook voor een koeltransport in Lemmer kunt u op onze hulp rekenen.

Koeltransport in Lemmer laten uitvoeren

Het laten uitvoeren van een koeltransport in Lemmer begint bij het maken van een plan. Welke eisen stelt u aan het transport van uw goederen? Bij het ene product geldt een andere gewenste temperatuur, dan bij het andere. In het geval van een koeltransport in Lemmer geven we u graag inzicht in het logboek welke gedurende de rit automatisch bijgehouden wordt. Het voordeel van dit logboek is het feit, dat u achteraf precies kunt zien wat de temperatuur was binnen het transportmiddel. Het verzekert u ervan dat uw goederen heelhuids en onder de juiste condities aankomen op de plek van bestemming.

Meer informatie over een koeltransport rond Lemmer

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van een koeltransport rond Lemmer? Bent u nieuwsgierig naar de transportmiddelen die Wolthuizen Verhuizingen hierbij gebruikt? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. De jarenlange ervaring die wij inmiddels hebben in verschillende soorten transporten maakt dat we ook uw goederen veilig en snel op de plek van bestemming kunnen brengen. Voor welke goederen zoekt u een specialist op het gebied van koeltransporten bij Lemmer?

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)