Koeltransport Sneek

Specialist op het gebied van een koeltransport in Sneek

Het kan voorkomen dat u producten, zoals levensmiddelen of medicijnen, geconditioneerd wilt laten vervoeren naar een andere locatie. Mogelijk moeten de levensmiddelen sterk gekoeld, of juist verwarmd worden vervoerd. Wolthuizen Verhuizingen is uw specialist op het gebied van een koeltransport rond Sneek! Wij beschikken over een krachtig vervoermiddel, welke standaard uitgevoerd zijn met een pallettruck. Het maakt dat wij niet alleen voor het vervoer van uw goederen zorgen, maar deze ook voor u in- en uit kunnen laden. Met welke reden zoekt u naar een specialist in koeltransporten rond Sneek?

Koeltransport in Sneek voor uw goederen

Wanneer u voor een koeltransport rond Sneek kiest bij Wolthuizen Verhuizingen, starten we standaard met een inventarisatie van uw wensen. Het is belangrijk dat de temperatuur in onze koelwagens straks naadloos aansluit op hetgeen uw goederen nodig hebben. Dit kan per lading sterk verschillen. Een afwijkende temperatuur kan ertoe leiden dat goederen sneller over datum raken of zelfs helemaal niet meer te gebruiken zijn. Indien gewenst kunnen we u aan het eind van het koeltransport rond Sneek een uitdraai geven van de temperatuur in de wagen gedurende de volledige rit.

Meer informatie over een koeltransport in Sneek

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van een koeltransport in Sneek? Bent u benieuwd of dit ook voor het vervoer van uw goederen interessant kan zijn? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over! Bij ons bent u ervan verzekerd, dat we uiterst precies omgaan met het vervoer van uw levensmiddelen, medicijnen of andere goederen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)