Koeltransport Wolvega

Specialist op het gebied van koeltransport rond Wolvega

Er zijn tal van situaties denkbaar, waarbij hoge eisen worden gesteld aan de wijze waarop goederen vervoerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing, waarbij het cruciaal is dat kunststukken stevig worden ingepakt. Een ander voorbeeld is het vervoer van etenswaren of levensmiddelen. Zeker houdbare producten zouden al snel bedorven kunnen raken, wanneer deze niet onder de juiste klimatologische omstandigheden vervoerd worden. Wolthuizen Verhuizingen is uw specialist op het gebied van een koeltransport rond Wolvega. We vertellen u er graag meer over.

Koeltransport in Wolvega voor uw bedrijf

Het uitvoeren van een koeltransport rond Wolvega voor uw bedrijf start altijd met een inventarisatie van uw wensen. U bent de kennishouder en weet onder welke omstandigheden een product vervoerd mag worden! Op basis van uw wensen zorgen wij voor de juiste hulpmiddelen om dit vervoer mogelijk te maken. Standaard bieden we u de mogelijkheid om een elektrische pallettruck met de vrachtwagen mee te leveren. Op deze manier wordt het inladen van de goederen heel eenvoudig. Daarbij ontvangt u indien gewenst een uitgebreid logboek met daarin het verloop van de temperatuur in de koelwagen.

Afspraak maken voor koeltransport bij Wolvega

Wilt u op korte termijn een koeltransport rond Wolvega uit laten voeren door Wolthuizen Verhuizingen? Of bent u benieuwd op welke wijze wij een dergelijk transport aanpakken? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over. Het geeft u de zekerheid dat uw producten onder de juiste omstandigheden naar hun bestemming worden vervoerd. Wel zo prettig, wanneer het om houdbare producten als levensmiddelen of medicijnen gaat!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)