Liftservice Drachten

Maak gebruik van onze liftservice in Drachten

Heeft u grote, zware voorwerpen die u van boven naar beneden wilt verplaatsen? Bevindt er zich geen lift in uw pand, waarmee u een bank of antieke kast kunt vervoeren? In dit soort situaties kunt u rekenen op hulp van onze liftservice in Drachten. Met onze liftservice helpen we u bij het verplaatsen van zware meubels tijdens een verhuizing naar uw nieuwe woning. U kunt de meubels zowel van boven naar beneden laten vervoeren, als in uw nieuwe woning van beneden naar boven. Zo hoeft u de meubels zelf niet te tillen!

Liftservice in Drachten biedt diverse voordelen

Door voor onze liftservice in Drachten te kiezen, profiteert u van verschillende voordelen. Niet alleen bespaart de liftservice u veel moeite. Ook zorgt u er met het inschakelen van de liftservice in Drachten voor, dat de kans op schade aan uw meubelstukken minimaal is. De kans is immers groot dat u met een bank of kast tegen de muur stoot, wanneer u deze via het trapgat naar beneden moet zien te krijgen. Wolthuizen Stilma kan u verschillende soorten liften aanbieden, namelijk: een verhuislift en een opbouwlift. De opbouwlift wordt vaak gebruikt bij brede trappen, terwijl een verhuislift aan de buitenzijde van uw woning wordt ingezet.

Advies en hulp van onze liftservice in Drachten

Wilt u ook hulp bij het verplaatsen van zware meubels tijdens uw verhuizing? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer informatie kunnen geven over onze liftservice in Drachten. Ook vertellen we u graag meer over de verschillende soorten liften, die we hierbij in kunnen zetten. Welke lift is het meest geschikt voor het verplaatsen van uw zware meubels?

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)