Liftservice Friesland

Soepel verhuizen met onze liftservice in Friesland

Het verplaatsen van een zware bank of een antieke kast kan lastig zijn. In het bijzonder wanneer u geen lift tot uw beschikking hebt in huis. Wanneer u deze meubels via het trapgat naar beneden zou verplaatsen, loopt u het risico op ernstige beschadigingen. De kans is immers groot, dat u per ongeluk tegen de muur stoot met uw kast of bank. Wolthuizen Stilma biedt de oplossing! Schakel onze liftservice in Friesland in, om u te helpen bij het verplaatsen van zware voorwerpen. Samen stellen we een plan op om te bepalen, hoe de zware meubels het beste naar beneden of juist naar boven verplaatst kunnen worden. Alles met als doel om de verhuizing zo soepel mogelijk en zonder schade te laten verlopen.

Liftservice in Friesland biedt verschillende liften

Wanneer u voor onze liftservice in Friesland kiest, heeft u de keuze uit twee verschillende soorten liften. De verhuislift is de meest gekozen lift, die tegen de buitenzijde van uw pand kan worden geplaatst. Via het kozijn plaatst u de zware voorwerpen op de verhuislift, om deze vervolgens naar beneden te laten vervoeren. Een alternatief is de opbouwlift, die in huis gebruikt wordt. Deze lift kan alleen worden ingezet, wanneer u een brede trap heeft. Dit type lift is geschikt voor het verhuizen van bijvoorbeeld een piano.

Liftservice in Friesland inschakelen voor uw verhuizing

Staat u ook voor een verhuizing naar een nieuwe woning? Met onze liftservice in Friesland helpen we u hier graag bij! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden aan u voor kunnen leggen. Samen zoeken we naar de beste aanpak voor het verhuizen van uw zware meubels. Zo bent u ervan verzekerd dat de kans op schade klein is en dat de verhuizing zo soepel mogelijk verloopt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)