Hulp bij een machinetransport in Leeuwarden

Het vervoer van een grote om complexe machine is vaak bepaald niet eenvoudig. Reden genoeg om u hier als bedrijf op voor te bereiden. Voor een machinetransport in Leeuwarden of de omgeving hiervan, kunt u rekenen op de hulp van Wolthuizen Stilma. Niet alleen helpen wij bij complete bedrijfsverhuizingen, ook een los machinetransport in Leeuwarden behoort tot onze mogelijkheden. Het verplaatsen van een machine kan interessant zijn, wanneer u deze verkoopt aan een ander bedrijf, wanneer het uw corebusiness is, enzovoorts.

Aanpak bij een machinetransport rond Leeuwarden

Een machinetransport rond Leeuwarden begint voor ons met een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en de te vervoeren machine. In ons wagenpark hebben we grote vrachtwagens, die vrijwel iedere machine voor u kunnen vervoeren. Daarbij beschikken we over ervaren chauffeurs, die iedere vorm van schade aan uw machines en andere goederen voorkomen. U moet er immers niet aan denken, dat een machine defect wordt afgeleverd op de plek van bestemming. Ook helpen we graag bij het aankoppelen van de luchtdruk op de machine, bij het aankoppelen van de stroomvoorziening, enzovoorts. Zo leveren we niet alleen voor u, maar ook voor uw klanten een totaaloplossing.

Advies bij een machinetransport in Leeuwarden

Heeft u vragen over de manier waarop u een machinetransport in Leeuwarden het beste aan zou kunnen pakken? Neem in dat geval contact met ons op, zodat we u vrijblijvend kunnen adviseren. We vertellen u graag meer over onze middelen om u bij zo’n machinetransport te kunnen helpen. Door deze taak uit te besteden, blijft u veel stress en moeite bespaard.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)