Machinetransport Leeuwarden

Professioneel machinetransport in Leeuwarden

Wilt u een grote machine laten verplaatsen naar een nieuwe plek? Wolthuizen Stilma is u graag van dienst bij deze uitdagende klus. Bij het vervoer van een grote machine komt ontzettend veel kijken. Zo wilt u iedere vorm van schade aan het apparaat voorkomen. Evenals dat rekening gehouden dient te worden met andere weggebruikers, omwonenden, enzovoorts. Kortom, bij een machinetransport in Leeuwarden is een goede voorbereiding essentieel. Onze verhuizers beschikken over de kennis, ervaring en hulpmiddelen om deze taak van u over te nemen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw machine veilig en zonder schade aankomt op de nieuwe locatie.

Aanpak bij machinetransport in Leeuwarden

Bij een machinetransport in Leeuwarden zullen we eerst een inventarisatie maken van uitdagingen, die het transport met zich meebrengt. We kijken naar het type machine dat verplaatst moet worden, zoeken naar het meest geschikte transportmiddel voor het vervoer hiervan en stippelen een route uit. Niet alleen voor het machinetransport in Leeuwarden zelf kunt u op onze hulp rekenen. We bieden ook graag hulp bij het af- en aankoppelen van de luchtdruk, het aansluiten van het afzuigsysteem, enzovoorts. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar het vervoer van uw machines. Een fijne gedachte!

Machinetransport in Leeuwarden inplannen

Wilt u ook geen omkijken meer hebben naar het transport van uw machines? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen inplannen voor uw machinetransport in Leeuwarden. Ook wanneer u vragen heeft over onze werkwijze en mogelijkheden nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen. Samen zoeken we naar de beste methode om uw machine heelhuids naar een nieuwe locatie te vervoeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)