Machinetransport Sneek

Specialist in machinetransport rond Sneek

Verhuist uw bedrijf binnenkort naar een andere locatie? Het kan grote gevolgen hebben, daar er mogelijk grote machines verhuisd moeten worden. Waar u bij een kleinschalig kantoor zou hebben overwogen de verhuizing zelf uit te voeren, is dat bij een machinetransport rond Sneek erg lastig. Het huren van een kleine verhuiswagen is niet voldoende om de zware apparaten van A naar B te krijgen. Wolthuizen Verhuizingen is uw specialist op het gebied van een machinetransport rond Sneek. Wij beschikken over de ervaring en hulpmiddelen om machines veilig naar uw nieuwe pand te kunnen verhuizen.

Service bij machinetransport in Sneek

Wanneer u onze hulp inschakelt voor een machinetransport in Sneek kunt u rekenen op een uitgebreide service. Dat wil zeggen dat onze vakmensen u helpen bij het aan- en afkoppelen van luchtdruk, dat zij zorgdragen voor het aan- en afkoppelen van het afzuigsysteem en de stroomvoorziening, enzovoorts. Zo heeft u zelf zo min mogelijk omkijken naar het verhuizen van de machines binnen uw bedrijfspand. Beschermende materialen helpen ons schade aan de machines te voorkomen bij een machinetransport rond Sneek. Onze laadkleppen kunnen een gewicht tot 2.000 kg dragen. De heftrucks zelfs een gewicht tot 3.500 kg.

Meer informatie over machinetransport bij Sneek

Wilt u meer weten over de wijze waarop wij een machinetransport rond Sneek aanpakken? Heeft u op korte termijn hulp nodig bij het transport van de machines in uw bedrijfspand? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer over de service die we u kunnen bieden. Samen zoeken we naar de juiste aanpak om uw machines van uw oude naar uw nieuwe bedrijfspand te krijgen, zonder dat uw bedrijf een lange tijd stil komt te liggen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)