Meubel montage Heerenveen

Meubel montage in Heerenveen na een verhuizing

Bent u onlangs naar een nieuwe woning verhuisd, of staat u op het punt dit te doen? Kies voor de hulp van de ervaren verhuizers van Wolthuizen Verhuizingen. Onze verhuizers helpen u niet alleen bij het inpakken van uw inboedel en het verhuizen hiervan. Ook voor bijvoorbeeld meubel montage in Heerenveen kunt u bij ons terecht. Meubels worden vaak gedemonteerd, voordat deze naar uw nieuwe woning, bedrijfspand of school worden vervoerd. Zo kan er immers meer worden meegenomen! Op de plek van bestemming zorgen onze verhuizers dat de gedemonteerde meubels opnieuw in elkaar worden gezet.

Aanpak bij meubel montage in Heerenveen

Een nauwkeurige en verantwoorde manier van werken staat voorop bij de meubel montage in Heerenveen. We doen er alles aan om schade aan uw meubels te voorkomen. U moet er bijvoorbeeld niet aan denken, dat het glas van uw antieke kast breekt als deze opnieuw in elkaar wordt gezet door onze verhuizers. De ervaring en hulpmiddelen die wij tot onze beschikking hebben, komt goed van pas bij de meubel montage in Heerenveen. Welke meubels wilt u na een verhuizing opnieuw in elkaar laten zetten door Wolthuizen Verhuizingen?

Aan de slag met meubel montage in Heerenveen

Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u op korte termijn gebruikt wilt maken van onze hulp bij meubel montage in Heerenveen. We denken graag met u mee over de wijze waarop we u het beste van dienst kunnen zijn. Heeft u onze vakmensen enkel nodig bij de meubel montage in Heerenveen, of kunt u onze hulp ook goed gebruiken voor bijvoorbeeld de verhuizing van uw inboedel?

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)