Professioneel meubelmontage bedrijf in Friesland

De verhuizing naar een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand bestaat vaak uit verschillende fases. Denk aan het papierwerk wat in orde gemaakt moet worden, de dozen die moeten worden ingepakt, enzovoorts. Nadat alle spullen zijn ingepakt, dienen de dozen te worden ingeladen en zonder schade aan te richten over te worden gebracht naar uw nieuwe pand. Om spullen zo efficiënt mogelijk te kunnen verhuizen, is het vaak noodzakelijk om meubels te demonteren. Denk aan een grote tafel, kantoorspullen als bureaus en stoelen, enzovoorts. Eenmaal in uw nieuwe pand moeten deze spullen opnieuw in elkaar gezet worden. Wolthuizen Stilma is een professioneel meubelmontage bedrijf in Friesland.

Meubelmontage bedrijf in Friesland biedt u een complete service

Om een verhuizing zo makkelijk mogelijk te maken, nemen we het uit elkaar halen en in elkaar zetten van meubels graag van u over. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar de verhuizing en bent u ervan verzekerd, dat deze op een zo efficiënt mogelijke wijze verloopt. In het geval van een bedrijfsverhuizing is het belangrijk, dat medewerkers hier zo min mogelijk hinder van ondervinden. Dit kan immers invloed hebben op de bedrijfsresultaten in de maand van de verhuizing. In het geval van een particuliere verhuizing bent u mogelijk fysiek niet meer in staat om meubels zelf in elkaar te zetten na een verhuizing, of heeft u hier de tijd niet voor.

Offerte aanvragen bij ons meubelmontage bedrijf in Friesland

Wilt u meer weten over de service van ons meubelmontage bedrijf in Friesland? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we hoe de verhuizing naar uw nieuwe woning het beste kan worden uitgevoerd en welke rol ons meubelmontage bedrijf uit Friesland hierin kan spelen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)