Opslag Drachten

Gebruik van onze opslag bij Drachten biedt voordelen

In huis heeft u wellicht onvoldoende ruimte al uw vakantie- en kerstspullen te kunnen bewaren. Voorkom dat deze spullen in de weg liggen, door voor het huren van opslag bij Drachten te kiezen. Wolthuizen Verhuizingen biedt u deze opslagruimte graag aan. Niet alleen is onze opslag interessant voor mensen die een deel van hun inboedel elders willen stallen. Ook bedrijven hebben baat bij de huur van opslag rond Drachten. Een bureau of bureaustoel welke niet langer gebruikt wordt kunt u hier stallen. Het voorkomt dat u ze overhaast moet verkopen, als u bijvoorbeeld tijdelijk naar een kleiner bedrijfspand verhuist.

Verschillende vormen van opslag bij Drachten

De opslag bij Drachten wordt in verschillende vormen aangeboden. Naast onze inboedel- en palletopslag, kan ook onze archiefopslag interessant zijn voor met name bedrijven. Wij bieden deze archiefopslag aan in combinatie met het beheer hiervan. Op het moment dat er nieuwe stukken aan het archief moeten worden toegevoegd, kunt u ons deze sturen. Onze medewerkers zorgen er vervolgens voor dat de stukken op geheel discrete wijze op de juiste plek aan het archief worden toegevoegd. Een vierde vorm van opslag die wij aanbieden is de mogelijkheid om door u bestelde goederen op te slaan.

Direct opslag bij Drachten huren

Heeft u al op korte termijn opslag bij Drachten nodig? Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem eens contact met ons op, zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken. Onze opslag wordt aangeboden in de vorm van houten kisten, welke een inhoud van tien kubieke meter hebben. De kisten worden in een veilige ruimte bewaard. Daarbij is binnen deze ruimte rekening gehouden met de klimatologische omstandigheden hiervan. U wilt voorkomen dat uw spullen als gevolg van een te hoge luchtvochtigheid beschadigd raken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)