Opslag van goederen in Heerenveen na een verhuizing 

Wanneer u van een relatief grote woning naar een simpeler appartement verhuist, zult u niet al uw spullen mee kunnen nemen. In zo’n situatie wilt u wellicht een deel van uw inboedel elders opslaan, om te voorkomen dat u dit weg moet gooien of versneld moet verkopen. Opslag van goederen in Heerenveen is mogelijk bij Wolthuizen Verhuizingen. Wij bieden u een passende opslag voor de spullen die u momenteel nog niet kwijt kunt in uw nieuwe woning! Echter is een opslag voor goederen huren in Heerenveen niet alleen interessant bij een verhuizing. Denk ook aan een verbouwing van uw woning, waarbij u de inboedel uit een te verbouwen ruimte tijdelijk elders wilt stallen om schade te voorkomen. 

Voordelen van opslag van goederen in Heerenveen 

De opslag van goederen in Heerenveen biedt u als voornaamste voordeel, dat u geen overhaaste beslissingen hoeft te nemen over de verkoop hiervan en dat u schade voorkomt. Wanneer u voor de opslagruimte van Wolthuizen Verhuizingen kiest, bent u verzekerd van een zeer goed beveiligde loods waarin uw inboedel kan worden opgeslagen. Daarbij is de loods voorzien van vloerverwarming om een snelle slijtage aan uw inboedel of bijvoorbeeld archieven tegen te gaan. Bovenal is onze opslaghal droog, schoon en veilig! 

U kunt uw inboedel zelf naar onze opslagruimte brengen, maar wij kunnen de inboedel ook met bij u ophalen. Er wordt in dit geval een opslagunit voor uw deur geplaatst, die u vervolgens zelf in kunt richten.

Direct opslag voor goederen in Heerenveen huren 

Heeft u ook goederen in huis staan, die u tijdelijk elders wilt opslaan? Neem in dat geval vandaag nog contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken! Wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst