Opslag Gorredijk

Kies voor de huur van opslag bij Gorredijk

Bij een verbouwing van uw woning wilt u schade aan uw inboedel voorkomen. In het geval van een rondreis door Europa wilt u voorkomen dat elementen uit uw inboedel gestolen worden. Wolthuizen Verhuizingen helpt u beide te voorkomen, door u opslag bij Gorredijk aan te bieden. Het huren van opslag is niet alleen interessant bij een lange vakantie in het buitenland of een verbouwing in huis. U kunt de opslag ook huren voor bijvoorbeeld het opslaan van spullen die u alleen rond de feestdagen of in de zomerperiode nodig hebt. Ideaal, wanneer u hier thuis onvoldoende ruimte voor heeft.

Werkwijze bij verhuur opslag rond Gorredijk

Wanneer u voor het huren van onze opslag bij Gorredijk kiest, bieden we u houten kisten aan met een inhoud van tien kubieke meter. U kunt zelf bepalen hoe u deze kisten vult, evenals dat u het aantal benodigde houten kisten zelf vaststelt. We bieden u de mogelijkheid om uw goederen zelf naar onze opslagruimte te brengen, alwaar u de houten kisten direct kunt vullen. Het alternatief is het laten ophalen van de goederen, door onze verhuizers. Vaak betekent dit dat de houten kisten thuis worden afgeleverd, zodat u ze rustig in kunt pakken. Op een later moment halen we de kisten weer op.

Schone en goed beveiligde opslag bij Gorredijk

Wolthuizen Verhuizingen biedt u een schone en goed beveiligde opslag bij Gorredijk. U wilt logischerwijs voorkomen dat uw goederen gestolen kunnen worden of beschadigd kunnen raken in de opslagruimte. Overigens slaat men hier niet alleen delen van de inboedel op. Ook voor bijvoorbeeld het opslaan van archiefstukken of het opslaan van ingepakte pallets kunt u bij Wolthuizen Verhuizingen terecht. Dat laatste is interessant als uw eigen magazijn vol zit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)