Opslag huren Drachten

Opslag Huren in Drachten bij Wolthuizen Verhuizingen: Uw Vertrouwde Partner

Bent u op zoek naar een betrouwbare en veilige plek om uw bezittingen op te slaan in de regio Drachten? Zoek niet verder! Wolthuizen Verhuizingen biedt diverse opslagmogelijkheden aan. Met meer dan 100 jaar ervaring in de verhuisindustrie, begrijpen wij dat opslag soms een noodzaak kan zijn. Of u nu uw oude woning moet verlaten voordat uw nieuwe beschikbaar is, of tijdelijk naar het buitenland gaat, Wolthuizen Verhuizingen heeft de oplossing.

Onze opslaghal in Heerenveen is speciaal ontworpen voor de opslag van inboedel, pallets, archieven en goederen. De loods is voorzien van vloerverwarming en is elektronisch beveiligd. Uw eigendommen zijn bij ons extra veilig opgeslagen in afgesloten units. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Flexibele Inboedelopslag en Meer

Wolthuizen Verhuizingen staat niet alleen bekend om hun verhuisdiensten, maar ook om hun opslagdiensten. Onze mogelijkheden voor opslag huren in Drachten en omgeving variëren van inboedelopslag tot archiefopslag en palletopslag. U kunt uw goederen zelf brengen, of wij kunnen ze voor u ophalen. De keuze is aan u!

Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en in perfecte staat worden bewaard. Klik door naar onze uitgebreide dienstpagina’s voor meer informatie over:

Wolthuizen Verhuizingen: Uw Partner in Verhuizen en Opslag

Bij Wolthuizen Verhuizingen, een Erkende Verhuizer met een lange geschiedenis in Friesland en daarbuiten, geloven we dat “Afspraak is afspraak.” Wij nemen uw zorgen uit handen, niet alleen tijdens een verhuizing maar ook wanneer het gaat om opslag. Of u nu een particulier of een bedrijf bent, wij bieden u flexibele en op maat gemaakte oplossingen.

Wilt u gebruik maken van onze opslagmogelijkheden in de regio Drachten? Neem contact met ons op via info@wolthuizen.nl, of bel voor een afspraak. Wij staan klaar om u te helpen met uw unieke opslagbehoeften. U kunt ook een verhuisofferte aanvragen met of zonder inventarislijst. Bij Wolthuizen Verhuizingen, zijn we toegewijd aan het leveren van de beste service, altijd en overal!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
Met inventarisatielijst
Zonder inventarisatielijst
Erkende Verhuizers VGM Checklist Aannemers (VCA)